Mokytojai

Filtruoti pagal
Klasė
Disciplina
Lygis
Užsiėmimų tipas
Miestas
Mokomoji kalba

Rūšiuoti pagal

Romas Darafėjus yra aukštai vertinamas biologijos mokytojas Vilniaus M. Biržiškos gimnazijoje. Jis yra žinomas dėl savo gilios dalykinės kompetencijos ir sugebėjimo sudominti mokinius sudėtingomis biologijos temomis. Mokytojas Romas nuolat skatina mokinius mąstyti kritiškai ir ugdo jų mokslinį smalsumą, siekdamas, kad kiekvienas mokinys pasiektų aukščiausių akademinių rezultatų. Jo pamokos yra itin vertinamos tiek mokinių, tiek jų tėvų už išskirtinę kokybę ir įtraukiantį mokymosi procesą.

Jovita Damijonaitienė yra anglų kalbos mokytoja Kauno „Varpo“ gimnazijoje. Ji išsiskiria savo gebėjimu įtraukti mokinius į kalbos mokymąsi per įvairius interaktyvius ir kūrybiškus metodus. Mokytoja Jovita skatina mokinius pasitikėti savimi kalbant anglų kalba ir siekia, kad kiekvienas mokinys pasiektų aukščiausių rezultatų. Jos pamokose vyrauja draugiška ir motyvuojanti atmosfera, kuri padeda mokiniams tobulėti ir išsikelti naujus mokymosi tikslus.

Giedra Aliulienė

Anglų kalba

Giedra Aliulienė yra anglų kalbos mokytoja Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijoje. Ji yra žinoma už savo aktyvų dalyvavimą įvairiuose projektuose ir aukštus mokinių pasiekimus anglų kalbos egzaminuose. Mokytoja Giedra ypatingą dėmesį skiria edukacinių technologijų naudojimui pamokose, siekdama užtikrinti, kad mokiniai būtų pasiruošę ateities iššūkiams ir pasitikėtų savimi. Jai svarbiausia yra mokinių pažanga ir gebėjimas savarankiškai mokytis bei tobulėti.

Aušra Jurkėnienė

Anglų kalba

Anglų kalbos mokytoja Anykščių J. Biliūno gimnazijoje, kuri siekia ne tik išmokyti anglų kalbos gramatikos ir žodyno, bet ir įtraukti mokinius į įvairiapusį kalbos mokymąsi per kultūrinius kontekstus ir interaktyvius metodus. Mokytoja skatina mokinius pasitikėti savimi kalbant užsienio kalba ir ugdo jų gebėjimus savarankiškai mąstyti bei kūrybiškai spręsti problemas.

Nesi tikras dėl savo pasirinkimo?

„mathos” algoritmas parinks tau tinkamiausią tau mokytoją.

Atlikti personalizacijos testą